Villa Gyetvai Borbirtok

Bor I Kultúra I Füred

 

Idén nyáron a füredi villában megnyitjuk vinotékánkat, illetve a CLARO borbisztrót, ahol híres séfek és sommelierek által összeállított menüsor kíséretében végig kóstolhatják borkínálatunkat.

A villa földszintje kulturális szalonként is működik, Rendszeresen szervezünk időszaki kiállításokat, hétvégenként borkóstolókat, pincelátogatást. Lehetőség nyílik csapatépítő tréningek, hangulatos családi rendezvények lebonyolítására is, melyekhez elegáns villaépület és az ősfás kert gyönyörű helyszínt biztosít.

Várjuk Önöket, látogassanak el hozzánk!

A villa az egykori Esterházy birtokon áll. Az épületet a II. világháború előtt Szabó Lajos, a budapesti Debreczen Étterem tulajdonosa birtokolta.

Az államosítás után az Országos Szakipari Vállalat üdülője lett. Ekkor új szárnyat kapott és a villaépület is átesett a korszellemnek megfelelő modernizáláson.

A rendszerváltás után a villát az új tulajdonos, a Gyetvai Fivérek Zrt. újította fel 2005-ben, visszaadva az épület eredeti pompáját és funkcióját. Újjáéledt az egykori borospince, melyben környező borbirtokaink (Paloznak-Aszófő-Tihany) kiváló borszőlőit dolgozzuk fel.

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Elfogadom a(z) Adatkezelési tájékoztató-t